Modele de caciuli crosetate barbati

Există foarte multe persoane Care tricotează și Dacă sunt contactate, Cu siguranță nu le pare rău să FACA niște Bani DIN această pasiune. Caciuli tricotate, fulare și Manusi tricotate – acestea au început să abunde Atât PE piață, în magazine, Cât și en ligne. În perioada de toamnă iarnă, caciulile, fularele și mănușile sunt la Mare căutare, Atât pentru cadouri, Dar și ca părți necesare din lista de accesori DIN garderoba noastră. Modelele de căciuli DIN zilele noastre au ajuns să fie Atât de diverse, încât a devenit destul de dificil să alegem. Cele mai căutate sunt modelele de căciuli tricotate manuel. În acest caz, potï găsi mai ușor sau comanda căciuli originale cu MODELE personalizate, în funcție de ideile fiecăruia. Modelul prezentat este ca si Marime pentru un adulte. Bineinteles ca totul depinde de firul folosit, de grosimea si tipul acestuia si de marimea crosetei, Dar puteti invata Idea de Baza, aceea de a “forma” o caciula, iar pe masura ce crosetati CONT sa invatati sa estimati. Firul l-am luat de PE Facebook de la “caciulite si Fundite Galati” Incepem cu 4 puncte de lant pe care le UNIM cu un punct alunecat pentru a forma un CERC. Buna ziua as dori tiparul de la prima caciula de PE aceasta pagina – CEA Alba – normal contra cost. Il puneti la dispozitie sau cum se procedeaza? Ce ziceti? Este sau nu cel mai simplu modèle de caciula crosetata? Pentru caciula DIN Tutorial am folosit un FIR gros (“Artemide”).

PE eticheta lui scrie ca ar trebui folosite Andrele de 9-10 mm. eu am folosit croseta de 6,5 mm pentru a IESI lucratura mai deasa. Au intrat aproximativ 110 gr feu. În plus, sunt foarte multe persoane Care stiu sa croseteze si sa tricoteze, iar aceste MODELE caciuli le pot fi de Folos pentru a le oferi Noi idei. Dacă nu știi să tricotezi sau să crosetezi, PE Internet Sitiera în prezent foarte multe articole care te invata cum sa crostezi o caciula sau cum sa tricotezi una. Nu e nici usor, nici foarte dificil – oricum merita incercat (in Special daca esti femeie). E mult mai simplu daca poti sa iti creezi singura orice lucru de mana. Încet, potï ajunge să creezi lucruri mărețe – Bluze, rochii tricotate, Pantaloni – nu doar caciuli simple.

Sper sa te ajute in vreun fel Galeria cu modele de caciuli tricotate de toamna iarna pe care am cret-o pentru tine. Ca si Diagrama de inspiration Puteti folosi urmatoarea Diagrama, pe care o adap marimii de soins aveti nevoie in functie de FIR si croseta: este modelul de caciula Clasica, lucrata cu piciorus dublu, cu care poate incepe orice “invatacel” in Arta crosetatului. Este modelul la Care invatati cum se inmulteste pentru a ajunge la marimea Dorita, cum se incep randurile si cum se incheie, fara a InMulti gresit numarul de ochiuri.

カテゴリー: 未分類 パーマリンク